marți, 16 octombrie 2012

Kim Kardashian si-a asortat tinuta cu ...pisica. Ce parere ai despre look-ul ei?

Dupa o serie de tinute mai mult sau mai putin dezastruoase, Kim s-a intors la un look care o avantajeaza, asortandu-si hainele cu noul ei accesoriu favorit, pisicuta ei, Mercy.
Kim Kardashian si-a asortat tinuta cu ...pisica. Ce parere ai despre look-ul ei?
Vedeta, in varsta de 31 de ani, a fost surprinsa de paparazzi ieri, cand a facut o vizita la un salon pentru animale din Miami, impreuna cu Mercy, pisicuta primita cadou de la iubitul ei, Kanye West.
Kim s-a imbracat in alb din cap pana in picioare, fiind in perfect acord cu blanita imaculata a micutei feline. Starul de reality show a vrut, pesemne, sa stearga amintirea dezastrului din weekend, cand a purtat o bustiera tip sutien si o fusta transparenta, alegand un costum alb cu pantaloni trei sfersturi, un tricoul si o pereche de stiletto in aceeasi nuanta. Paa si colierul statement pe care l-a purtat la gat a fost de un alb stralucitor.
Cat despre mijlocul de transport in care a calatorit Mercy a fost vorba, bineinteles, despre o cusca roz pentru pisicute, decorata cu cristale Swarovsky.
Odata ajunse la salonul pentru animalute, Mercy a fost scoasa din cusca, dar a parut destul de speriata, poate si din cauza multelor lumini de la camerele de filmat care o insotesc peste tot pe stapana ei (Kim filmand in tot acest timp pentru reality show-ul ei).
Noi ne bucuram sa o vedem in sfarsit pe Kim in altceva decat fuste sau rochii mulata, care dau sa crape. Voi ce parere aveti despre tinuta ei?

Un comentariu: