miercuri, 24 octombrie 2012

Melanie Griffith, atacata dur din cauza fizicului ei. Ce le raspunde vedeta criticilor


Actrita a dezvaluit recent ca e tinta unor atacuri personale pe Twitter, din cauza infatisarii ei. Melanie a decis insa sa nu lase mesajele suparatoare sa o afecteze.    
Melanie Griffith, atacata dur din cauza fizicului ei. Ce le raspunde vedeta criticilor
Vedeta, in varsta de 54 de ani, a iesit ieri la o plimbare prin Beverly Hills, zambitoare si, aparent, increzatoare in sine.
Imbracata intr-un echipament sportiv care i-a evidentiat silueta tonifiata si purtand pe post de accesorii o sticla mare de apa si un iPad, Melanie le-a zambit paparazzilor din spatele ochelarilor de soare supradimensionati.
Intr-un interviu recent, pentru publicatia "US Weekly", actrita a povestit: "Majoritatea oamenilor imi spun ca arata oribil. Tweet-urile pe care le primesc sunt chiar groaznice."

Se pare insa ca actrita face tot posibilul pentru a nu se lasa daramata pshihic de feedback-ul negativ.
Prezenta in weekend la Gala Spitalului de Copii din Los Angeles, impreuna cu sotul ei, actorul Antonio Banderas, Melanie a declarat pentru jurnalistii prezenti: "Nu stiu daca arat prea grozav. Dar ma antrenez mult. Am un antrenor personal cu care lucrez de patru ori pe saptamana si fac yoga la temperaturi ridicate."
Actrita a fost deseori data ca exemplu pentru operatii estetice nereusite, din cauza buzelor mult prea vouminoase si a utilizarii excesive a injectiilor cu Botox.


Spune si tu: ce parere ai despre infatisarea lui Melanie?




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu