duminică, 21 august 2011

Cele mai elegante cupluri de la Hollywood - Cine sunt preferatii tai?

Stim toti foarte bine ca la Hollywood perechile se fac si se desfac cu viteza luminii, dar in mijlocul acestui tumult, exista si perechi solide care s-au distins prin iubirea lor, dar si prin eleganta. Iata care sunt dupa parerea noastra, primele zece cele mai elegante cupluri de la Hollywood.
Cele mai elegante cupluri de la Hollywood - Cine sunt preferatii tai?
1. Robert Pattinson si Kristen Stewart - "Saga Amurg" a inregistrat un succes enorm in intreaga lume si cei doi indragostiti de pe ecran s-au dovedit la fel de atrasi unul de celalalt si in viata reala, formand astfel un cuplu de vis, pentru multi dintre fanii francizei. Desi nu se poate spune ca sunt cu adevarat eleganti separat, impreuna fac un cuplu minunat care a sedus publicul.
2. Johnny Depp si Vanessa Paradis - Cei doi actori , desi nu sunt casatoriti, sunt impreuna de peste 12 ani si au doi copii - Lily Rose si Jack. Vanessa este parizianca tipica, cu un aer ultrafeminin, in timp ce Depp pare un trubadur romantic iar impreuna sunt un cuplu inedit care atrage imediat atentia.
3. Jennifer Lopez si Marc Anthony - Desi nu mai sunt un cuplu, atunci cand erau impreuna aratau elegant, cu toate ca existau multe voci care spuneau ca J Lo este prea frumoasa pentru Anthony. Jennifer Lopez, de 41 de ani, si Marc Anthony, de 42 de ani, s-au casatorit in secret in 2004, dar recent au anuntat ca vor divorta. In aprilie, Jennifer Lopez a fost desemnata cel mai frumos om din lume din partea revistei "People".
4. Tom Cruise si Katie Holmes - Unii spun ca sunt impreuna doar pentru publicitate si din cauza scientologiei, dar toata lumea este de acord ca amandoi sunt eleganti si rafinati. Katie Holmes are 31 de ani iar Tom Cruise 48 de ani si s-au cunoscut in aprilie 2005. Sunt casatoriti de patru ani si au impreuna o fetita, Suri.
5. Sienna Miller si Jude Law - Nici ei nu mai sunt impreuna, dar au fost considerati doi dintre cei mai stylish actori din Marea Britanie, dar si de la Hollywood. Sienna este recunoscuta pentru tinutele ei boeme si implicarea in domeniul modei iar Law este considerat unul dintre cei mai sexy barbati din lume.
6. Penelope Cruz si Javier Bardem - Unii spun ca sunt frumoasa si bestia. Ea este o frumusete hispanica, maslinie, voluptoasa si apetisanta iar el este departe de a fi frumos, desi femeile il apreciaza pentru masculinitatea sa si pentru carisma. Cruz, de 36 de ani, si Javier Bardem, de 41 de ani, s-au casatorit in secret in vara anului trecut. Bebelusul lor, Leon, s-a nascut in ianuarie anul acesta.
7. Orlando Bloom si Miranda Kerr - Tineri, frumosi si celebri, Bloom si Kerr au atras atentia lumii intregi. Doua prezente foarte elegante, actorii sunt mereu admirati pentru tinutele lor impecabile. Miranda si Orlando s-au casatorit in luna iulie 2010. Miranda Kerr, care s-a facut remarcata pe podiumurile internationale in calitate de model al casei Victoria's Secret, si actorul Orlando Bloom, starul din "Piratii din Caraibe" si "Stapanul inelelor", au si un bebelus.
8. David si Victoria Beckham - Sotii Beckham, care au devenit in aceasta vara parinti pentru a patra oara, sunt printre cele mai elegante cupluri din lume, fiind visul oricarui designer sa ii imbrace pe cei doi britanici. Victoria Beckham, fosta cantareata in grupul pop Spice Girls, s-a orientat in ultimii ani catre moda.
9. Seal si Heidi Klum - Mereu indragostiti si zambareti cei doi sunt mereu o aparitie eleganta la orice eveniment monden. Heidi Klum si Seal cresc impreuna patru copii - Leni, Henry, Johan, si Lou. Cei doi s-au casatorit in 2005, pe o plaja din Mexic si isi reinnoiesc juramintele la fiecare aniversare a casatoriei. Heidi l-a intalnit pe Seal in 2004, pe cand era insarcinata cu Leni, al carei tata biologic este afaceristul Flavio Briatore.
10. Brad Pitt si Angelina Jolie - Sunt recunoscuti amandoi pentru eleganta si pentru discretie. Aparitia lor impreuna este mereu un eveniment, fiind considerati doi dintre cei mai frumosi oameni din lume. Cei doi au impreuna sase copii, trei adoptati - Maddox, Zahara si Pax - si trei biologici, Shiloh si gemenii Knox si Vivienne. Jolie si Pitt sunt impreuna din 2004, cand s-au cunoscut pe platourile de filmare ale peliculei "Mr. and Mrs. Smith". Brad Pitt a divortat de Jennifer Aniston in 2005, dupa patru ani si jumatate de casnicie, pentru a fi impreuna cu Jolie

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu