joi, 11 august 2011

Penibilul la cote maxime: topul celor mai umilitoare momente ale divelor de la Hollywood

1. Paris Hilton a cazut de pe cal atunci cand incerca sa se plimbe si sa respire aer curat in natura. Nu stim daca animalul nu a invatat cum sa se comporte cu mostenitoarea imperiului Hilton sau se afla intr-o stare proasta de spirit, insa cazatura artistei a facut deliciul paparazzilor si al publicului.



2. Lady Gaga
si-a dezgolit sanii in timp ce pasea pe covorul...mov la CFDA Fashion Awards. Vestimentatia ei a fost alcatuita dintr-o rochie neagra de piele, scurta si extrem de decoltata care i-a jucat feste cantaretei si i-a lasat bustul la vedere atunci cand se astepta mai putin.



3. Fergie a facut pe ea in timpul unui spectacol, in fata multimii. Artista a recunoscut ca nu a folosit baia inainte de a urca pe scena si din cauza aceasta s-a intamplat incidentul. Fergie a afirmat ca momentul este unul dintre cele mai penibile din viata ei.


4. Heidi Klum a fost gazda premiilor Emmy in anul 2008 si in incercarea de a arata care este diferenta dintre drama si comedie, aceasta a fost scapata, pe neasteptate, de coprezentatorul ei, Tom Bergeron. Faza este amuzanta, insa vanataia de pe piciorul ei i-a adus aminte in fiecare dimineata de nazbatie.



5. Jennifer Lopez si-a aratat sanul in cadrul unui interviu cu o televiziune din Germania. Din cauza ca rochia era foarte lejera, iar vantul batea cu putere, J.Lo a pierdut controlul asupra vestimentatiei si si-a expus sanul publicului in mod involuntar.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu