vineri, 9 martie 2012

Andreea Marin, la petrecerea Avon de 15 ani. Iti place tinuta ei?

Andreea Marin a fost printre oaspetii de onoare a galei Avon de 15 ani. Cu o saptamana inainte, ea a fost si la gala Avon din Washington, unde a intalnit-o pe actrita Reese Whiterspoon. Daca pentru alegerea ei de atunci a fost aspru criticata, tinuta pe care a purtat-o la Bucuresti a fost mult mai reusita.
Andreea Marin, la petrecerea Avon de 15 ani. Iti place tinuta ei?

Andreea Marin nu se declara o impatimita a modei si a shoppingului. Cu toate acestea, ea participa la multe evenimente care ii impun o tinuta speciala, de gala. Uneori da gres, insa de multe ori este apreciata pentru alegerile ei.
Saptamana trecuta, ea a participat la un eveniment care a avut ca scop constientizarea problemelor legate de violenta in familie, la Washington. Vedeta noastra a cunoscut-o cu aceasta ocazie si pe Reese Whiterspoon, imaginea brandului care a organizat evenimentul.

Tinuta ei nu a fost pe placul ochilor critici din randul fashionistelor, asa ca la gala Avon din Bucuresti, vedeta a fost mult mai eleganta.
Ea declara totusi ca nu este genul de femeie din "Sex and the City": “Nu-mi place foarte mult sa vorbesc despre felul in care imi fac cumparaturile. Nu sunt genul de femeie din “Sex and the city”, desi admir productia si ma distreaza, insa sunt mai degraba ca un barbat, care merge la cumparaturi exact in magazinul in care stie ca-l intereseaza ceva.” ne-a declarat Andreea Marin.
Ce parere ai de tinuta ei? Iti place?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu