miercuri, 7 martie 2012

Pasiune latino. Anahi, un exemplu de curaj si determinare in lupta cu anorexia

Anahi este una dintre cele mai iubite vedete sud-americane si una dintre frumusetile emblematice ale lumii telenovelelor. Nu este doar o vedeta cu o cariera de succes in muzica si in actorie, dar este si o adevarata invingatoare in plan personal, reusind sa infrunte o teribila maladie.
Pasiune latino. Anahi, un exemplu de curaj si determinare in lupta cu anorexia - GALERIE FOTO
Despre Anahi se poate spune ca a fost un adevarat copil minune, fiind o vedeta de la o varsta frageda. De-a lungul copilariei sale, Anahi a jucat in mai multe filme, printre care: « Habia una vez una estrella » (1989),
«Nacidos para morir» (1991), « ElGandor » (1992) si « Ayudame compadre » (1992).

In anul 2000, Anahi a primit primul sau rol principal in telenovela "Primer amor... a mil por hora", insa in timpul filmarilor pentru acest serial s-a imbolnavit de anorexie. Despre cum a infruntat aceasta cumplita boala, Anahi a vorbit de mai multe ori, in speranta ca marturisirile sale si povestea ei ii va ajuta pe alti adolescenti cu probleme similare.

Anahi a marturisit ca pe vremea cand era anorexica ajunsese sa cantareasca 35 de kilograme si ca era obsedata de faima si de ideea de a fi perfecta. Ea a descris infernul prin care a trecut timp de cinci ani, cat a durat lupta cu boala, sperand ca altii vor avea ceva de invatat. A reusit sa invinga boala cu un tratament strict, sub observatia medicilor si mai ales prin forta vointei, cu care a reusit sa treaca peste teama si sa obtina o viata noua. Vedeta a luptat pentru viata si sanatate ceea ce o face un model pentru multe tinere care au multe de invatat din experienta ei.

De acceasi vointa si tenacitate a dat dovada Anahi si cand a venit vorba de cariera sa muzicala. Ea a inregistrat trei albume: “Anahi”, “Hoy es manana” si “Baby Blue”.

In 2004, dupa ce a primit din un rol principal in telenovela "Rebelde", care este atat de indragita si la noi, se poate spune ca Anahi a devenit un star international alaturi de trupa RBD.

Totusi, dupa destramarea trupei, Anahi a dovedit din nou ca este o luptatoare si si-a relansat cariera muzicala, dar si pe cea actoriceasca, ocupandu-se de muzica si de seriale in acelasi timp, neincetand sa atraga fani si sa uimeasca lumea cu personalitatea sa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu