miercuri, 28 martie 2012

Angelina Jolie a facut o pasiune pentru Kate Middleton. Vezi ce planuri are cu ducesa de Cambridge

Desi acum este o mama respectabila si o filantroapa convinsa, in trecut Angelina era o femeie destul de ciudata. Iar pasiunea ei pentru sexul opus a fost de multe ori adusa in discutii de tabloite. Ei bine, Angelina are o noua preferata. Suntem curioase ce parere are Brad despre asta.
Angelina Jolie a facut o pasiune pentru Kate Middleton. Vezi ce planuri are cu ducesa de Cambridge

Deja s-a dus demult zvonul cum ca Angelina are multe ciudatenii - obisnuia sa poarte la gat o fiola cu sangele fostului iubit, Billy Bob Thornton, s-a sarutat pasional cu fratele ei, James Haven, la editia din 2001 a Oscarurilor si multe altele. De curand insa s-a auzit altceva: actrita este nebuna dupa ducesa de Cambridge, Kate Middleton.

Se spune ca pasiunea este atat de mare incat Angelina isi doreste sa joace rolul lui Kate intr-un film biografic sau macar sa fie producatoarea unei astfel de film. Surse apropiate vedetei spun ca aceasta ar avea chiar si o poza inramata care ii infatiseaza pe Kate si William in vacanta lor din sudul Frantei.

Atat timp cat nu e vorba de o altfel de pasiune, noi credem ca un film despre viata ducesei de Cambridge este o idee buna. Pana la urma, Angelina Jolie este o figura roiala a Hollywood-ului.
Voi ce parere aveti?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu