marți, 27 martie 2012

Iulia Albu, cea mai controversata aparitie de la premiile Gopo 2012. Vezi look-ul cu care a atras toate privirile

Daca anul trecut, toate blitzurile fotografilor au fost pe rochia ei transparenta, purtata pe covorul rosu fara lenjerie intima, nici anul acesta Iulia Albu nu s-a lasat mai prejos. Vezi ce a purtat.
Iulia Albu, cea mai controversata aparitie de la premiile Gopo 2012. Vezi look-ul cu care a atras toate privirile

Iulia Albu a fost o aparitie controversata la premiile Gopo 2012. Rochia, inspirata din straiele monahale, a impresionat prin croiul impecabil si taieturile neasteptate. Flapper Girl a fost la propriu la inaltime intr-o creatie Mihai Albu cu tocuri de 20 de cm.

Foto: Iulia Albu, la premiile Gopo 2011
Primul lucru cu care a atras atentia a fost impletitura in X, realizata pe fata.
"Coafura este o derivatie a stilului neo-flapper pe care l-am creionat la inceputul anului trecut. Am gandit intregul look ca un tot, elementele tinutei fiind in perfecta armonie. Am ales ca centru de interes partea superioara a tinutei si am preferat o accesorizare fina".
Si cum... accesorizarea fina cu cheltuiala se tine, Iulia Albu a purtat cele mai scumpe bijuterii de pe covorul rosu: o pereche de cercei cu 142 diamante 5,88 carate, aur alb 18k, 20,75 grame valorand in jur de... 36.000 si semnati de catre Gianni Lazzaro, bijutierul vedetelor de la Hollywood.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu