sâmbătă, 31 martie 2012

Cine pacaleste pe cine? Vezi ce intorsatura a luat razboiul farselor dintre Miley Cirus si Justin Bieber

Justin Bieber i-a facut o farsa de neuitat prietenei sale, Miley Cirus pentru emisiunea Punk’d. Acesta a lasat-o pe Miley sa creada ca de fapt aceasta ii intindea o farsa, cand realitatea era intocmai pe dos. Justin a spus: “Miley crede ca ea va gazdui showul, pentru a ma fraieri. Nu ma va fraieri pentru ca nu este posibil. Nu pot fi fraierit.”
Cine pacaleste pe cine? Vezi ce intorsatura a luat razboiul farselor dintre Miley Cirus si Justin Bieber
Justin Bieber a intrat de-a dreptul in pielea personajului, fiind foarte credibil. Astfel, vedeta pop Miley Cirus a fost pe drept cuvant confuza, crezand ca propria ei farsa a luat o turnura nedorita.
Pentru a-i da si mai multe emotii lui Miley, Justin a intrat intr-un conflict cu care s-a lasat cu batai si vorbe grele. Totul era bineinteles planificat.
Miley isi dorea sa il sperie putin pe Justin, confruntandu-l cu niste skateboarderi furiosi pe motiv ca faimosul cantaret a parcat pe teritoriul acestora. Insa, zambetul lui Miley incepe sa paleasca atunci cand vede ca prietenul sau are un comportament exagerat, lovind un skateboarder in stomac si creand un scandal de proportii. Justin s-a prefacut ca este in panica si a fugit de la locul accidentului pentru a scapa de scandal si de asprimea legii.

Interesant este ca Miley era mai ingrijorata pentru situatia prietenului ei Justin, decat pentru barbatul care zacea batut. Aceasta repeta panicata: “ O, Doamne, tot ce am avrut a fost sa-i fac o farsa”.
Dupa ce Miley si-a abandonat postul si a venit la locul accidentului, a aparut si Justin Bieber amuzat strigand: “Nu ma poti fraieri. A fost totul o farsa.”
In final, Miley Cirus s-a resemnat ca nu se poate compara cu Justin Bieber, atunci cand vine vorba de inventivitate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu