sâmbătă, 17 martie 2012

William Levy este traumatizat de pantofii pentru dans

Actorul William Levy participa la versiunea mexicana a emisiunii “Dansez pentru tine” si se antreneaza din greu pentru a-si ajuta partenera, Cheryl Burke, sa-si indeplineasca visul. Zilele trecute, William a postat o poza pe contul Twitter, care il infatisa impreuna cu antrenorii lui, lucrand din greu la coregrafii.
William Levy este traumatizat de pantofii pentru dans
William Levy a scris pe reteaua de socializare ca nu mai suporta pantofii pentru dans si ca il dor picioarele ingrozitor de tare. “In drum spre repetitii, ma dor picioarele foarte tare…nu mai pot. Acum le inteleg pe fete cand zic ca trebuie sa se aseze pe scaun si sa isi scoata pantofii cu toc, pentru ca nu mai pot de durere”, a afirmat actorul pe Twitter.

Cu toare ca partenera lui din competitie a spus despre artist ca invata repede miscarile si ca se misca bine, Levy a marturisit ca i se pare foarte dificil dansul si ca a crezut ca ii va fi usor sa se descurce cu coregrafia.

Este mult mai greu decat ma asteptam si dansul este unul dintre cele mai grele sporturi dintre toate cele pe care le-am incercat”, a povestit William Levy.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu