miercuri, 28 martie 2012

Katy Perry, altfel de cum o stii! Uite noul sau look si cat de mult o schimba!

Katy Perry nu renunta sa surprinda prin schimbarile ei radicale de look. Uite noua ei infatisare, in stilul Hollywoodului de demult prin care este imaginea unei creme anti cosuri.
Katy Perry, altfel de cum o stii! Uite noul sau look si cat de mult o schimba!
 
In 2010, aceasta a devenit imaginea ProActiv, aparand in multe reclame in care promova produsul.

Pentru noua campanie, cu un ten perfect si un look ireprosabil, Katy Perry pare sa fi renuntat la imaginea de fata rebela pe care o adoptase inca de la inceputul acestui an. Vedeta apare cu o coafura in stilul anilor 30, blonda, tunsa bob si cu bucle.

Totusi, schimbarea este una radicala si complet diferita de stilul cu care ne-a obisnuit controversata artista. Toate par sa ii mearga de minune cantaretei, perioada neagra din viata ei parand acum doar o amintire urata. Dupa ce s-a pronuntat divortul sau cu Russel Brand luna trecuta, artista s-a refacut repede in bratele unui nou iubit, un manechin de origine franceza, Baptiste Giabiconi, alaturi de care a fost surprinsa saptamana trecuta in Paris.

Tu ce crezi, Katy Perry si-a schimbat lookul rebel intr-unul clasic doar pentru campania la crema de cosuri pe care o promoveaza sau chiar o reprezinta stilul?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu