luni, 5 martie 2012

Pasiune latino. Thalia - Povestea unui succes ce depaseste telenovela

Poate cea mai cunoscuta actrita de telenovele, Thalia s-a remarcat de-a lungul timpului prin capacitatea sa de a se reinventa. Asemenea tuturor marilor dive, Thalia nu a incetat sa fascineze publicul, chiar si dupa ce a renuntat sa mai joace in telenovele.
Pasiune latino. Thalia - Povestea unui succes ce depaseste telenovela - SUPER GALERIE FOTO
Hiturile sale au elogiat femeia latina si dragostea pasionala si au sunt si acum fredonate de mii de fani din intreaga lume. Thalia a fost prezenta pe numeroase scene celebre din intreaga lume si a primit numeroase premii si distinctii care au consacrat-o ca o mare vedeta latino.

Castigatoare a numeroase discuri de aur, platina si diamant, dar si a unui numar impresionant de premii, foarte prezenta pe retelele de socializare, dar si in societatea latina, Thalia este una dintre cele mai puternice femei din lumea artistica sud-americana, bucurandu-se de respectul colegilor de breasla si de o imensa influenta.

Desi este spreciata pentru silueta sa de invidiat, au existat multe barfe despre faptul ca Thalia si-ar fi facut o operatie estetica pentru a-si scoate o pereche de coaste astfel incat talia sa sa para si mai subtire, zvonuri infirmate de actrita cu zambetul pe buze.

Dupa o poveste de dragoste celebra cu Fernando Colunga, Thalia este in prezent sotia lui Tommy Mottola si fericita mama a doi copi – o fetita si un baietel.

In ceea ce priveste lumea modei, Thalia a fost apreciata pentru tinutele sale, pentru stilul versatil, care include tinute tineresti, sport, dar si rochii extrem de senzuale.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu