vineri, 2 martie 2012

Melanie Griffith, de nerecunoscut. Este complet deformata de operatii estetice si botox. Vezi aparitia publica cu care a socat

Melanie Griffith a socat cu ultima ei aparitie in public. Actrita, in varsta de 54 de ani, a devenit de nerecunoscut din cauza operatiilor estetice facute de-a lungul timpului si ii calca pe urme lui Joan Rivers.
Melanie Griffith, de nerecunoscut. Este complet deformata de operatii estetice si botox. Vezi aparitia publica cu care a socat

Melanie Griffith a fost o femeie superba in tinerete, insa nu a putut suporta ca frumusetea trece, asa ca si-a "aranjat" de-alungul anilor ochii, buzele, nasul si sanii cu operatii estetice devenite legenda la capitolul dezastre.
Potrivit procinema.ro, a oprit-o Antonio Banderas din autodistrugere: “Dorinta pasionala pentru frumuste e un lucru teribil. I-am interzis sa mai aiba vreo operatie estetica. E ceva cu care am fost amandoi de-acord pentru binele casatoriei noastre" declara acesta care ii acuza si pe producatorii de la Hollywood ca au marginalizat-o pe Melanie din cauza problemelor cu bautura si drogurile.
Prea tarziu insa. Fata lui Melanie este distrusa si arata groaznic. Daca mai punem la socoteala si silueta foarte zvelta, este clar: ea a ramas doar o umbra din ce a fost odata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu