miercuri, 7 martie 2012

Pasiune latino. Elizabeth Gutierrez, femeia care l-a innebunit pe unul dintre cei mai doriti barbati ai momentului

Celebra pentru frumusetea sa, dar si pentru relatia cu William Levy, Eliyabet Gutierrez a dovedit de-a lungul timpului ca este o adevarat diva a micului ecran.
Pasiune latino. Elizabeth Gutierrez, femeia care l-a innebunit pe unul dintre cei mai doriti barbati ai momentului - GAELRIE FOTO
Gutierrez si-a inceput cariera ca model, insa ulterior s-a orientat catre o cariera in actorie. In 2005 a inceput sa lucreze in lumea telenovelelor si de atunci cariera sa este in continua evolutie. In timpul reality-show-ului “Protagonistas de Novelas” l-a cunoscut pe William Levy cu care doi copii.

Relatia dintre cei doi a fost in lumina reflectoarelor anul trecut, dupa ce au existat in presa mai multe zvonuri despre infidelitatile lui Levy despre care s-a spus chiar ca ar fi avut o relatie si cu Maite Perroni.

Scandalul a culminat cand cei doi au anuntat ca se despart. In pofida isteriei create mai ales in presa sud americana, care deja il vedea pe Levy cuplat cu Jennifer Lopez alaturi de care aparuse intr-un videoclip, Gutierrez s-a purat ca o adevarata lady, vorbind mereu cu respect si cu multa eleganta despre fostul sau aprtener si tatal copiilor sai.

Pe parcursul acestui scandal imens presarat cu tot felul de zvonuri despre aventurile lui Levy, Gutierrez si-a pastrat demnitatea si eleganta, reactionand cu o gratie desavarsita, ceea ce a atras si mai mult simpatia fanilor sai. Totusi, in noiembrie 2011 cei doi au confirmat ca sunt din nou impreuna si chiar au existat zvonuri despre o a treia sarcina a actritei.

Desi trecuta de 30 de ani si mama a doi copii, Elisabeth Gutierrez poate fi invidiata de orice adolescenta pentru silueta sa perfecta. Protagonista a mai multor pictoriale seducatoare, Gutierrez a dovedit ca chiar si dupa doua nasteri este inca un top model si o femeie perfecta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu