marți, 27 martie 2012

Halle Berry se poate lauda cu bustul perfect la 45 de ani. Iata dovada

Anul trecut, in august, a aniversat 45 de ani pe plaja, etaland un corp perfect. Abdomen de invidiat, bust generos, picioare si fund absolut perfecte. Acum, Halle ne demonstreaza ca pe ea trecerea timpului nu o afecteaza.
Halle Berry se poate lauda cu bustul perfect la 45 de ani. Iata dovada

Actrita a fost fotografiata in sutien la filmarile celui mai recent film al sau, Dark Tide. La aproape 46 de ani, Halle are un trup de invidiat si un bust perfect.
Nu demult, Halle Berry a dezvaluit care sunt trucurile sale de frumusete. Actrita foloseste urmatoarea tehnica cu religiozitate pentru a-si mentine coapsele ferme si tonifiate.
Secretul e…zatul de cafea. Da, ai citit bine! Iata ce trebuie sa faci:

1. Ia o jumatate de ceasca de zat de cafea (atentie, sa nu fie decofeinizata!) si amesteca-l cu putin ulei de masline extra virgin.
2. Cu vreo 10 minute inainte sa intri la dus, maseaza viguros amestecul peste zonele “problema”: solduri, fese, burta sau coapse.


3. Lasa amestecul pe piele timp de 10 minute, apoi clateste-te la dus.
4. Repeta acest ritual de 3-4 ori pe saptamana (sau chiar zilnic, daca ai rabdare) si vei fi uitmita sa constati ca pielea ta devine mai ferma si mai catifelata. Pentru rezultate maxime, bea 1-2 litri de apa pe zi si fa exercitii fizice usoare, timp de 30 de minute.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu