vineri, 23 martie 2012

Jennifer Lopez, super sexy intr-o tinuta Maria Lucia Hohan la American Idol. Iti place?

Jennifer Lopez a ales o tinuta creata de Maria Lucia Hohan pentru una dintre aparițiile sale ca si jurat in cadrul show-ului American Idol. In ziua in care JLo a purtat creatiile designerului roman emisiunea a fost urmarita de 16,5 milioane de spectatori.
Jennifer Lopez, super sexy intr-o tinuta Maria Lucia Hohan la American Idol. Iti place?

Jennifer Lopez a purtat un top cu colier din cristale Swarovski negre (modelul Sophie), in combinatie cu o fusta din piele (model Camille), ambele din colectia toamna/iarna 2012-2013. Colectia urmeaza sa fie lansata in toamna acestui an.
Ea si-a completat tinuta cu pantofi Giuseppe Zanotti, cercei Norman Silverman si o manseta Hermes.
“Sunt foarte onorată de alegerea lui JLo, pentru ca este stiut cu cata grija isi alege ținutele pentru un show cu milioane de spectatori. Mai mult decat atat, este o vedeta care detine propria linie de haine si cunoaste foarte bine această industrie de fashion” a declarant designer-ul Maria Lucia Hohan.
Maria Lucia Hohan se bucura din ce in ce mai multa popularitate in piata americana. Iar JLo va avea cu siguranta un impact pozitiv asupra designerului roman - se stie ca tot datorita ei, Marchesa a devenit unul din cele mai populare branduri pentru covorul rosu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu