sâmbătă, 10 martie 2012

iteMaite Perroni este satula de William Levy

Fanii ii iubesc si le apreciaza munca, producatorii ii considera un cuplul frumos care aduce mii de telespectatoare in fata televizoarelor, dar intre Maite Perroni si William Levy nu a existat niciodata mai mult de o relatie de prietenie.
Maite Perroni este satula de William Levy
Maite Perroni si William Levy au format un cuplu in doua telenovele - “Iubire cu chip rebel” si “Triumful dragostei” - si au atras publicul cu povestile de dragoste incredibile in care au jucat. Chimia dintre actori si compatibilitatea dintre personalitatile lor nu au trecut neobservate si, de aceea, publicul si-a dorit ca actorii sa traiasca o iubire de basm si in realitate.

Din nefericire, lucrul acesta nu a fost luat in considerare nici macar drept strategie de promovare, iar Maite Perroni s-a saturat sa raspunda la intrebari legate de William Levy si sa clarifice zvonuri cu privire la relatia dintre ei. Recent, actrita a fost prezenta in cadrul unei emisiuni din Mexic si, cu toate ca a incercat sa fie politicoasa, Maite a lasat impresia ca s-a saturat de subiectul “William Levy”.

Prezentatoare:“Ai mai lucra alaturi de William Levy?”

Maite Perroni: “Poate se va intampla acest lucru curand, deja sunt doua telenovele la care am lucrat impreuna “.

Prezentatoare: “Tii legatura cu William Levy?”

Maite Perroni: “Vei continua sa vorbesti despre el toata seara, cand putem sa vorbim despre alte telenovele?”

Maite Perroni a afirmat ca productiile la care a lucrat alaturi de Levy au avut succes si au fost primite pozitiv de catre fani, insa fiecare artist trebuie sa se ocupe si de alte proiecte si sa evolueze pe cont propriu.

In plan sentimental, actrita este implicata intr-o relatie cu Mane de la Parra, alaturi de care se simte fericita si implinita.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu