vineri, 2 martie 2012

Vezi cat de provocator isi promoveaza Jennifer Love-Hewitt noul film

Pentru a atrage atentia cinefililor asupra noul ei serial, “The Client List”, actrita a fost de acord sa pozeze provocator, in lenjerie intima sumara.
Vezi cat de provocator isi promoveaza Jennifer Love-Hewitt noul film

Mai este o luna pana la lansarea oficiala a celui mai recent serial in care joaca, dar dupa esecul cu “Ghost Whisperer”, Jennifer Love Hewitt face tot ce poate pentru a se asigura ca telespectatorii o vor urmari in noul ei proiect.
Prima dintre pozele sexy de promovare a “The Client List” o arata pe actritra de 32 de ani purtand o lenjerie roz, transparenta, care abia ii acopera bustul generos.

In cel de-al doilea cadru promotional Jennifer poarta o lenjerie neagra lucioasa si un sacou de matase aruncat neglijent peste umar. Punctul de atractie al imaginii este reprezentat, insa, de sanii actritei, bine pusi in evidenta.

Serialul prezinta povestea lui Riley Parks, o mama singura, care incepe sa lucreze intr-un salon de masaj pentru a-si intretine familia dupa ce este parasita de sot. Riley descopera in scurt timp ca salonul respectiv ofer si servicii erotice, dar accepta, totusi, sa lucreze acolo fortata de circumstante.
Serialul este bazat pe filmul din 2010, cu acelasi nume, care o are in rolul principal tot pe Jennifer. Potrivit producatorilor, insa, serialul nu va fi o continuare a filmului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu