vineri, 2 martie 2012

Cea mai penibila poza a anului! O vedeta a socat aratandu-si, fara sa vrea, zonele intime la un eveniment

Actrita si cantareata Adrienne Bailon a vrut sa fie o aparitie sexy si memorabila, dar s-a transformat intr-un dezastru jenant.
Cea mai penibila poza a anului! O vedeta a socat aratandu-si, fara sa vrea, zonele intime la un eveniment

Oricine stie ca o creatie vestimentara provocatoare va ramane multa vreme in mintile privitorilor si poate ridica o actrita de la rangul de anonima la cel de superstar.
Dovada sunt Elizabeth Hurley (va amintiti rochia neagra Versace prinsa cu ace de siguranta?) si Jennifer Lopez, care, desi era deja cunoscuta la vremea respectiva, a fost catapultata la rangul de superstar datorita unei alte creatii Versace, la premiile Grammy, in 2000.
La acelasi lucru s-a gandit, probabil, si actrita si cantareata (semi-anonima) Adrienne Bailon, atunci cand si-a facut aparitia aseara la o gala din New York.

Numai ca socoteala de acasa nu se potriveste mereu cu cea de pe covorul rosu. Asa ca starul a aratat mai mult decat voia, atunci cand o pala de vant i-a ridicat volanasele crem din partea din fata a rochiei.
Starul din „Cheetah Girls” nu purta lenjerie sub rochia transparenta asa ca respectivul curent de aer a lasat la vedere zona ei pubiana in toata...hm...splendoarea ei.

Degeaba s-a inrosit si si-a tinut apoi, pentru tot restul sedintei foto, mainile pe rochie, dezastrul s-a produs.
Desi extrem de transparenta, rochia actritei nu este, paradoxal, deloc sexy. In realitate, Adrienne a aratat chiar amuzant, de parca si-ar fi uitat fusta si chilotii acasa si s-ar fi acoperit in ultimul moment cu o fata de masa.

Daca a ales aceasta rochie pentru a deveni subiectul de barfe al serii, cu siguranta a reusit. Daca a vrut, insa, sa ramana in memoria barbatilor cu acest look si sa devina un sex simbol, avem o vaga banuiala ca va fi dezamagita.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu