miercuri, 7 martie 2012

Justin Bieber si-a facut cadou de ziua lui o vila de lux in Hollywood Hills

Justin Bieber si-a cumparat o casa imensa in zona Hollywood Hills cu ocazia implinirii varstei de 18 ani. Locuinta este evaluata la 10.8 milioane dolari.
Justin Bieber si-a facut cadou de ziua lui o vila de lux in Hollywood Hills - FOTO
Inainte de a fi achizitionata de Bieber, casa a fost locuita de actorul Ashton Kutcher care a platit 50.000 de dolari pe luna pentru a beneficia de facilitatile imobilului. Vila are cinci dormitoare spatioase, iar peretii sufrageriei sunt de sticla si ofera o priveliste splendida spre Lake Hollywood. Printre minunatiile pe care le ofera casa se numara un cinematograf, bar, sala de sport si incaperi special amenajate pentru masaj.

Bucataria locuintei este imensa si va fi utilizata de Justin Bieber, care a marturisit ca si-a imbunatatit abilitatile gastronomice.

Petrecerea data in cinstea implinirii a 18 ani de catre artist a avut o multime de invitati, iar Justin si Selena au fost de nedespartiti pe parcursul serii.

Un alt cadou impresionant pe care cantaretul l-a primit a fost o masina electrica Fisker Karma, modelul 2012, un dar din partea managerului sau, Scooter Braun. “Muncesti foarte, foarte mult si eu tip mereu la tine, iar lucrurile nu ar trebui sa fie asa. Ti-am luat acest cadou pentru ca stiu ca iubesti masinile si este bine sa pastram pasiunea ta pentru ele la un nivel ecologic”, i-a spus Scooter lui Justin Bieber.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu