sâmbătă, 17 martie 2012

Nu degeaba i se spune The Body! Elle MacPherson, picioare spectaculoase la 48 de ani

Elle MacPherson face parte din elita supermodelelor anilor '90, care au recunoscut, fara nicio jena, ca nici nu se dadeau jos din pat pentru joburi platite sub 10.000 de euro. Ajunsa la 48 de ani, pe care ii implineste luna asta, Elle arata la fel de bine ca la 20 de ani: silueta ii permite sa poarte fuste scurte si pantaloni mulati.
Nu degeaba i se spune The Body! Elle MacPherson, picioare spectaculoase la 48 de ani

Saptamana aceasta Elle MacPherson si-a facut aparitia la un eveniment monden intr-o rochie neagra mini, care ii evidentiaza picioarele perfecte.

In urma cu 4 ani Elle MacPherson a fost desemnata "cel mai tare model din istorie". Supermodelul a strans o avere de peste 60.000.000 de lire sterline numai din prezentari de moda si reclame.

Elle MacPherson, supranumita si "The body" a depasit limita de model, devenind si designer - in 1990 si-a lansat colectia de lenjerie intima "Elle Macpherson Intimates", a creat si o linie de lenjerie intima pentru maternitate si a dat nastere la propriul brand de produse de infrumusetare, "Elle Macpherson – The Body".
Este intotdeauna o aparitie - poarta haute couture chiar si pe strada, combina un pulover confortabil cu pantofi Christian Louboutin si veste de blana cu jeansi. Nu merge pe o linie clasica, ci mai degraba face combinatii indraznete si originale.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu