miercuri, 28 martie 2012

Megan Fox este insarcinata cu primul ei copil

Megan Fox este insarcinata! Bruneta in varsta de 25 de ani si sotul ei Brian Austin Green asteapta primul lor bebelus. Cei doi sunt foarte bucurosi si sunt nerabdatori sa iti tina micutul in brate!

Cine-ar fi crezut? Actrita Megan Fox este insarcinata cu primul ei copil. Artista si sotul ei Brian Austin Green, cu care are o relatie de doi ani, asteapta un bebelus si sunt foarte entuziasmati, a declarat o sursa apropiata cuplului pentru revista Star. Cu toate acestea, este putin probabil ca actrita din “Transformers” sa faca publica sarcina.
Abia au aflat si sunt extrem de incantati si entuziasmati. Este inca devreme sa anunte public sarcina, asa ca pentru moment se bucura impreuna cu prietenii apropiati si membrii familie“, sustine un apropiat al cuplului, dand de inteles ca sarcina a fost planificata.
Megan Fox a devenit mamica vitrega in 2010, cand s-a casatorit cu actorul Brian Austin Green, care are un fiu dintr-o relatie anterioara. Micutul Kassius are 10 ani, iar actrita a recunoscut intr-un interviu ca este dificil sa fie mama vitrega, pentru ca responsabilitatile sunt foarte mari, scrie radaronline.com.
Megan este o mamica vitrega minunata, iar Brian stie ca va fi o mamica naturala minunata pentru bebelusul lor. Ea a evoluat foarte mult in ultimii ani. Inainte, Megan isi facea griji doar pentru cariera, dar in acest moment familia este pe primul lor“, a continuat sursa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu