duminică, 11 martie 2012

Iubirea face miracole: noul sot a ajutat-o pe Tara Reid sa scape de anorexie

In urma cu jumatate de an, Tara Ried arata infricosator: era doar o adunatura de oase. Dezamagirile din cariera si din dragoste au transformat-o intr-o anorexica. Acum, proaspat casatorita, Tara Reid radiaza de fericire si sanatate.
Iubirea face miracole: noul sot a ajutat-o pe Tara Reid sa scape de anorexie FOTO

Tara Reid si noul ei sot, Zack Kehayov, petrec ca doi porumbei luna de miere in Santorini. Tara i-a surprins placut pe fanii ei cu cateva poze din vacanta, in care este toata numai un zambet. Mai mult, actrita pare sa-si fi recapatat formele cu care ii innebunea pe adolescentii din intreaga lume in American Pie.
Vedeta inca de mica, Tara Ried a avut o viata destul de zbuciumata. De-a lungul timpului, Tara si-a creat o reputatie de petrecareata, iar paparazzi au suprins-o adesea in ipostaze jenante, in diverse cluburi de fite. Dupa mai multe relatii esuate, Tara s-a refugiat in petreceri si alcool, lucru care i-a dat viata si sanatatea peste cap.

Totul a culimat cu operatiile estetice nereusite pe care si le-a facut in 2006. Si-a facut liposuctie, si-a modificat sanii, iar rezultatul a fost horror. Tara a intrat in depresie.
La sfarsitul lui 2008 s-a internat de buna-voie intr-o clinica de reabilitare din Malibu. Tara Reid s-a tratat la Promises Treatment Center, considerat un loc de repaus pentru multe vedete.

Un comentariu: