vineri, 23 martie 2012

Dulce Maria - persona non-grata pe Twitter - Afla ce a facut!

Dulce Maria a scris pe Twitter cu privire la cutremurul care a zguduit Mexicul recent. Din nefericire, cantareata nu a fost prea inspirata atunci cand s-a exprimat si a creat o adevarata revolta pe reteaua de socializare.
Dulce Maria - persona non-grata pe Twitter - Afla ce a facut!
Nu se stie daca Dulce Maria a vrut sa vorbeasca despre ingrijorarea ei fata de consecintele cutremurului sau era fericita ca a venit primavara, insa, cu siguranta, mesajul postat pe Twitter nu i-a inmultit numarul de fani. Dimpotriva, randurile scrise i-a scandalizat pe admiratorii ei si a creat controversa pana si in presa.

"Wow! Primavara a venit cu o zguduire pe masura! Sincera fiind, evenimentul de ieri nu a adus nimic bun. Voi ce credeti?", a afirmat Dulce Maria pe Twitter.
Cantareata are antecedente in ceea ce priveste mesajele nepotrivite pe care le lasa pe reteaua de socializare si care creaza scandaluri in mediul digital. Atunci cand a avut loc cutremurul din Japonia a scris in legatura cu acest subiect si iarasi a gresit in exprimare.

Un cutremur de 6.6 grade pe scara Richter a avut loc in Mexic marti, ceea ce pus locuitorii in stare de alerta. Seismul a avut adancimea de zece kilometri si s-a intamplat in regiunea mexicana Guerrero.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu