duminică, 4 martie 2012

Pasiune latino - Totul despre Angelique Boyer

Spre deosebire de alte actrite foarte cunoascute din lumea telenovelelor, care si-au inceput caiera de la varste fragede, Angelique Boyer a aparut ca o revelatie, cu o prospetime si un farmec greu de egalat.
Pasiune latino - Totul despre Angelique Boyer
Angelique Boyer s-a nascut in Franta, insa la varsta de doi ani a plecat alaturi de parinti in Mexic. Faima si-a castigat-o dupa ce a primit rolul principal in telenovela “Teresa”, difuzata anul trecut si de ACASA.
In pofida faptului ca in serialul “Teresa” interpreta o femeie ambitioasa si lipsita de scrupule, Angelique a reusit sa atraga admiratia fanilor prin presatatia actoriceasca fara cusur, prin frumusetea sa si mai ales prin prin farmecul special pe care l-a oferit acestui personaj negativ si totusi irezistibil.
In plus, Angelique Boyer a stiut intotdeauna sa se delimiteze de personajul Teresa, evidentiind mereu ca nu are mare lucru in comun cu eroina pe care o interpreteaza, dar ca serialul poate fi o lectie de viata pentru cei care se gandesc prea mult la bani. Cu multa abilitate si cu mult sarm, Angelique Boyer a reusit sa transforme serialul “Teresa” intr-un subiect care se extinde dincolo de lumea fictionala a filmelor spre realitatile sociale contemporane, ceea ce i-a sporit faima.
Vedeta a aprins fanteziile multor barbati dupa ce a aparut in mai multe pictoriale sexy, devenind una dintre cele mai dorite femei din lumea sud-americana. Si pentru ca aceasta frumusete trebuia sa aiba si un partener, paparazzi s-au straduit mult timp sa afle pe cine iubeste Angelique Boyer. Surpriza a fost pe masura. Angelique Boyer se iubeste cu Alberto Castro, producatorul serialului “Teresa” si fostul sot al Angelicai Rivera, care este mai in varsta decat ea cu 27 de ani.
Dupa ce a incercat mai mult timp sa nege aceasta relatie, Angelique a marturisit ca este foarte indragostita de Castro si ca iubirea nu cunoste diferente de varsta.
Desi este foarte tanara, prin talentul si frumusetea sa, Angelique Boyer a cucerit lumea telenovelelor si a devenit deja o diva, lipsita de inhibitii, pasionala si cu un caracter foarte puternic.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu