vineri, 23 martie 2012

Victoria Beckham recunoaste ca este obsedata de silueta. Vezi ce truc foloseste ca sa para mai inalta

La numai 8 saptamani dupa ce a nascut-o pe micuta Harper Sever, Victoria Beckham arata de parca nici nu ar fi fost insarcinata. Ambitioasa si preocupata de infatisarea sa, Posh Spice a intrat intr-un regim de fitness drastic care a adus-o imediat in forma maxima.
Victoria Beckham recunoaste ca este obsedata de silueta. Vezi ce truc foloseste ca sa para mai inalta

Victoria Beckham a dezvaluit in revista Vogue care este secretul siluetei sale: mult sport. “Fac foarte mult sport. Alerg mult de tot. De 6 ori pe saptamana. Devin obsedata cand ma preocupa ceva”, a spus doamna Beckham.
Pe langa faptul ca face mult jogging, Victoria petrece mult timp si la sala de fitness, unde lucreaza cu antrenorul vedetelor Tracy Anderson – cel care le mentine in forma si pe Gwyneth Paltrow, Cheryl Cole si Madonna.
Posh Spice a dezvaluit ca foloseste niste trucuri ca sa para mai inalta decat este: rochiile pe care le creeaza au o crioala speciala, niste taieturi care dau iluzia ca cea care le poarta este mai inalta.

“Niciodata nu am avut silueta de fotomodel inalt si svelt, asa ca am vrut sa creez o iluzie. Lumea crede ca sunt mult mai inalta decat sunt in realitate, insa nu din cauza pantofilor cu toc pe care ii port, ci datorita liniilor si taieturilor rochiilor mele. Ele accentueaza talia, ceea ce e grozav pentru bust si pentru fund”, a spus Victoria.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu