vineri, 9 martie 2012

Secretul lui Kim Kardashian: vedeta vrea sa adopte un bebelus si sa fie mama singura

Vedeta de reality show s-a saturat sa-l tot astepte pe Fat-Frumos, asa ca a hotarat sa devina mama singura si sa adopte un bebelus. Care a fost reactia membrilor familiei Kardashian si care dintre surorile ei este complet impotriva initiativei?

Kim Kardashian nu a prea avut noroc in dragoste pana acum. Dupa doua divorturi si cateva scandaluri mediatice, ea nu vrea sa renunte insa la gandul de a deveni mama asa ca la varsta de 31 ani incepe demersurile de adoptie pe cont propriu.
Kimmy a fost intotdeauna marcata de sentimente materne. Dintre toate surorile familiei, ea este cea care sustine de cel mai mult timp ca este pregatita sa aiba un copil si sa-l ingrijeasca“, a spus un apropiat al vedetei pentru celebra revista OK!.
Conform aceleiasi reviste, demersul lui Kim este secret si doar cateva persoane extrem de apropiate stiu ca se va finaliza in scurt timp.
Kim este pregatita si informata. Tot ce mai trebuie sa faca este sa aleaga tara din care isi doreste sa vina bebelusul“, a adugat apropiatul.
Prietenii celebritatii cred ca excursia pe care a facut-o in Haiti a reprezentat o adevarata experienta de viata pentru ea, ceea ce inseamna ca nu este exclus ca viitorul membru Kardashian sa provina de acolo. De asemenea, Kim se simte atrasa de China si Armenia.
Sora mijlocie a familiei Kardashian isi doreste o fetita si are de gand sa dea niste super petreceri in cinstea viitorului ei copil. Mai mult decat oricat insa, ea vrea sa fie o mamica model si sa-i ofere totul micutului ei.
Cu toate ca vedeta este extrem de incantata de gestul curajos pe care urmeaza sa-l faca, exista un membru al familiei care este extrem de nemultumit de decizie: Khloe. Mezina spune ca sora ei trebuie sa-si gaseasca mai intai un barbat si apoi sa-si ia alte angajamente.
Kim este hotarata sa adopte insa. Ce parere ai despre aceasta decizie a vedetei?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu