sâmbătă, 3 martie 2012

Pasiune latino - Jennifer Lopez, mai sexy decat prevede legea

Jennifer Lopez are 42 de ani, are doi copii, dar dovedeşte cu fiecare aparitie publica ca este extrem de sexy. Desi nu mai este chiar o tinerica, JLo atrage inca privirile multor barbati care o considera chiar mai atragatoare decat vedetele mai tinere.
Pasiune latino - Jennifer Lopez, mai sexy decat prevede legea
Gurile rele spun ca Jennifer Lopez s-a facut remarcata mai ales posteriorului sau si mai putin datorita talentului, insa de-a lungul timpului vedeta a dat dovada ca este o buna cantareata si, mai ales, o excelenta dansatoare.
A trecut prin numeroase relatii cu barbati celebri si de fiecare data a iesit cu capul sus, demonstrnad ca femeia latina este o femeie puternica.

Recent, Jennifer a aparut pe afisele de promovare a ultimului sau parfumul cu părul ud si întregul corp dat cu ulei. Vedeta a pozat complet goală, acoperindu-şi părţile intime cu mâinile si punand pe jar imaginatia a mii de barbati.

Mai mult decat o actriţă, artistă, cântăreaţă, Lopez s-a remarcat si ca producător de film, TV şi muzică, designer de modă, antreprenor si asa a reusit sa devina una dintre cele mai puternice celebrităţi din showbiz.
A vândut peste 55 de milioane de albume în toată lumea iar in 2001, "Eu cu cine mă mărit?/ The Wedding Planner" a fost filmul cu cele mai mari încasări, în timp ce albumul ei "J.Lo" a ocupat prima poziţie în Billboard Top 200. Astfel, Lopez a ajuns să fie prima femeie din istorie care a ocupat prima poziţie atât în topurile muzicale, cât şi în cele de film, în aceeaşi săptămână.
De asemenea, în aprilie 2011, Jennifer Lopez a primit titlul de cel mai frumos om din lume din partea revistei People.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu