marți, 9 octombrie 2012

Kristen Stewart, surprinsa cu CELALALT barbat important din viata ei. Afla despre cine este vorba


Etaland un look palid, dar totodata chic, Kristen Stewart a fost surprinsa de paparazzi pregatindu-se de o iesire alaturi de un barbat extrem de important din viata ei.
Kristen Stewart, surprinsa cu CELALALT barbat important din viata ei. Afla despre cine este vorba
Nu este vorba despre Robert Pattinson, ci despre nimeni altul decat tatal ei, producatorul TV John Stewart. Semanand izbitor cu personajul caruia ii da viata in pelicula "Twilight", Kristen Stewart a imbracat o tinuta simpla, sport, pe care a accesorizat-o doar cu un ruj rosu.

Pregatita sa petreaca putin timp de calitate alaturi de al doilea barbat important din viata ei, vedeta a intrat fericita la Hollywood Bowl, la concertul sustinut de trupa Florence and the Machine.
Dupa spectacol cei doi au mai petrecut putin timp impreuna, discutand probabil despre familie, un subiect delicat in aceasta perioada, cu atat mai mult cu cat divortul parintilor lui Kristen este in plina desfasurare.

Un comentariu:

  1. sper ca Kristen sa vb cu mn si sa fim ''forever friends'' because i love so much your movie and i like you. You are so most beutiful ,perfect.give me a like or say me with are you my friends...... thank you. OOOOO i,m alexandra hello!!!!

    RăspundețiȘtergere