miercuri, 1 iunie 2011

Anatomia lui Grey fara Patrick Dempsey si Ellen Pompeo! Vezi de ce vor cei doi sa plece din serial!

Ajuns la al 8-lea sezon, unul dintre cele mai populare seriale difuzate de ABC,  Anatomia lui Grey ar putea ramane fara "cuplul de aur"
Anatomia lui Grey fara Patrick Dempsey si Ellen Pompeo! Vezi de ce vor cei doi sa plece din serial!
Patrick Dempsey  sau McDreamy  pentru fani s-a saturat de rolul sau din serial si a declarat pentru varianta italiana a revistei Vanity Fair ca sezonul opt va fi si ultimul in care acesta il va mai juca pe doctorul Dereck Shepard.

Anuntul a creat frenezie printre fanii serialului care a castigat multiple premii Emmy si Globuri de Aur.

Agentul lui Patrick Dempsey a declarat ca actorului i se termina contractul si nu stie ce-i va rezerva viitorul.

"Patrick s-a referit la faptul ca dupa sezonul 8 din serial contractul sau se termina si pentru ca nu au fost discutii pentru o prelungire nu se stie ce se va intampla in viitor"

Nu este singurul a carui viitor in serial este sub semnul intrebarii. Nici actrita Ellen Pompeo nu se arata foarte incantata sa mai continuie filmarile pentru serial. Actrita care o joaca pe Meredith Grey a declarat in repetate randuri ca si-ar dori ca sezonul 8 sa fie ultimul pentru ea in serial.

In aceste conditii, fara a exista informatii oficiale, presa din SUA s-a grabit sa scrie ca sezonul opt al serialului, care va incepe sa fie difuzat in toamna, va fi si ultimul.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu