vineri, 17 iunie 2011

Selena Gomez s-a intors pe scena: a dezvaluit de ce a fost internata in spital

Nimic nu o poate vindeca mai repede pe actrita/cantareata Selena Gomez decat un mall plin de fani care sa-i strige numele.
Selena Gomez s-a intors pe scena: a dezvaluit de ce a fost internata in spital
Actrita de 18 ani si-a inceput din nou seria de concerte dupa ce  weekendul trecut a fost dusa de urgenta la spital pentru analize.


In timp ce-si promova ultimul ei film - Monte Carlo - o comedie unde joaca alaturi de Leighton Meester si Katie Cassidy - intr-un show TV i s-a facut rau.

"Nu am mancat bine si eram foarte obosita" a povestit actrita care a acuzat dureri de cap si stari de voma dupa  ce a participat in showul lui Jay Leno.

"Va multumesc ca ati  venit astazi. Va iubesc mult si imi pare rau ca nu am putut fi aici vinerea trecuta" le-a marturisit actrita fanilor.
 

Selena si-a inceput cariera la varsta de sapte ani, jucand Gianna in "Barney & Friends". A avut roluri minore in "Spy Kids: Game Over" si filmul de televiziune "Walker, Texas Ranger".


A aparut ca oaspete in 2Suite Life of Zack & Cody" si "Hannah Montana" inainte de a primi rolul Alexandrei Margarita Russo (Alex Russo) in "Wizards of Waverly Place".
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu