vineri, 17 iunie 2011

Barbara Mori nu mai are iubit si se vede cu William Levy

Dupa ce s-a aflat ca Barbara Mori s-a despartit de Beto Cuevas, au aparut speculatii cum ca actrita ar vrea sa se cupleze cu William Levy, mai ales ca au fost vazuti luand cina impreuna intr-un restaurant din Mexic.
Conform celor de la  Radioformula, actrita uruguaiana si Levy s-a intalnit de fapt la inititativa lui, intrucat i-ar placea foarte mult sa o aiba partenera intr-o viitoare productie, dupa ce termina cu filmarile pentru "El Triunfo del Amor".

Totusi, cei de la emisiunea FormulaNotas spun ca Levy si Barbara au fost vazuti sarutandu-se.

Barbara si Beto Cuevo au pus punct relatiei dupa aproape un an de cand ieseau impreuna. Se pare ca a fost decizia ei, intrucat era atat de prnsa in proiecte profesionale, incat nu mai avea timp pentru altceva si s-a gandit ca e mai bine sa o ia fiecare pe drumul sau.

Referitor la asta, Barbara a scris pe Twitter: "Asa e viata". A fost unicul lucru spus legat de despartire.

Totusi, exista voci care spun ca exista un material video care demonstreaza ca Barbara si-a gasit deja consolarea in bratele unui alt barbat, adica ale lui Levy. Cum un asemenea film nu a fost facut public pana acum, ramane sa ne intrebam cat e adevar si cat speculatie in aceste stiri.

Ce parere ai despre proiectul lui Levy? Crezi ca ar face un cuplu frumos cu Barbara Mori pe ecrane? Dar in realitate?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu