luni, 20 iunie 2011

Paulina Rubio, mai sexy ca niciodata la 40 de ani

Paulina Rubio a implinit pe 17 iunie varsta de 40 de ani si arata mai sexy ca niciodata. Frumoasa vedeta s-a nascut pe 17 iunie 1971 si si-a inceput cariera in anii '80 cand s-a format Banda Timbiriche, care a propulsat-o in Mexic. In 1991 a vrut sa isi urmeze propriul ei drum si s-a lansat ca solista cu albumul "La chica dorada - Fata aurie ".
Paulina Rubio, mai sexy ca niciodata la 40 de ani - FOTO&VIDEO
Cand Paulina si-a lansat cariera solo, a adoptat un look care sa se potriveasca unei "fete aurii" si majoritatea costumelor ei de scena erau stralucitoare ca aurul. De altfel, in toata cariera sa vedeta si-a adaptat stilul vestimentar stilului muzical.

La inceputul anilor 2000, Rubio a facut o schimbare importanta cu un nou material discografic care imbina ritmurile country cu cele pop si a fost nevoie sa aiba un look pe masura. Cu albumul "Pau-latina" Rubio s-a lasat influentata de cultura traditionala mexicana, dar si-a aratat si o latura senzuala, purtand rochii foarte sexy, care lasau putin loc imaginatiei.

Parcursul ei a fost influentat de tendintele din moda, si Paulina a dovedit ca are mult bun gust si a devenit tot mai chic si mai sexy. Parul ei lung si blond, frumos aranjat au completat look-ul ei special.

Totusi, Rubio nu a renuntat la o anumita naturalete si in prezent a adoptat un look asemanator cu cel al lui Blake Livey, cu bucle mari, usor dezordonate.

La fel ca si aspectul sau exterior, Paulina evolueaza in continuare si la 40 de a ani a demonstrat ca inca este foarte sexy si foarte energica si mai are multe de spus in lumea muzicii pop.

Asculta mai jos cateva melodii ale Fetei Aurii!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu