luni, 20 iunie 2011

Selena Gomez si Justin Bieber au facut furori la „MuchMusic Video Awards” in Toronto

Selena Gomez si  Justin Bieber au fost una dintre perechile cele mai admirate la „MuchMusic Video Awards” in Toronto, duminica, 19 iunie.
Selena Gomez si  Justin Bieber au facut furori la „MuchMusic Video Awards” in Toronto - FOTODupa ce saptamana trecuta Selena a avut cateva probleme de sanatate si se zvonea chiar ca ar fi insarcinata, duminica seara vedeta a stralucit pe covorul rosu alaturi de iubitul ei, Justin Bieber.

Cei doi au fost impreuna nu doar in public, ci si pe scena, pentru ca Selena a fost cea care i-a inmanat lui Justin un premiu la „MuchMusic Video Awards”.

Selena Gomez a avut trei tinute pentru aceasta seara cu totul speciala: o rochie nude cu volane si cu spatele gol in momentul in care a sosit pe covorul rosu; o rochie din dantela alba atunci cand i-a dat premiul lui Justine si o rochie rosu cu negru, extrem de vaporoasa, in momentul in care a cantat. Aparitiile sale au fost foarte rafinate si tinutele s-au potrivit perfect cu evenimentul.

Selena Gomez si  Justin Bieber sunt unul dintre cele mai „fierbinti” cupluri ale momentului si toata lumea este cu ochii pe ei, iar duminica seara au avut si de ce.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu