marți, 14 iunie 2011

Celebritatea nu aduce fericirea: Britney Spears & relatiile esuate din viata ei

Desi are doar 29 de ani, Britney Spears a trecut prin multe. A fost preferata Americii la inceputul anilor 2000, a format cuplul perfect timp de 4 ani alaturi de Justin Timberlake, s-a casatorit pentru o singura noapte in Las Vegas si a trecut printr-un divort urat cu Kevin Federline. Dupa o perioada neagra, Britney este din nou pe val si incearca sa isi refaca viata personala alaturi de Jason Trawick, un barbat cu 10 ani mai in varsta ca ea.  
Celebritatea nu aduce fericirea: Britney Spears  relatiile esuate din viata ei
Cand esti in lumina reflectoarelor inca de la 10 ani, aproape ca este imposibil sa nu faci greseli. Viata ta personala devine viata publica si nu mai poti ascunde nimic. Preferata Americii la inceputul anilor 2000, Britney a clacat pe plan personal si a avut o serie de relatii esuate.
Iata care au fost cei mai importanti barbati din viata lui Britney Spears.

Britney Spears & Justin Timberlake

Foto: Getty Images
Desi se cunosteau de mici, inca de pe vremea cand aveau 10 ani si participau la emisiunea Mickey Mouse Club, Britney si Justin s-au cuplat in momentul in care cariera lor era la apogeu. Amandoi aveau 17 ani si formau cel mai in voga cuplu din showbiz.
La un an de la inceperea relatiei cu Justin Timberlake, Britney, in varsta de 18, a suparat intreaga America in urma unui pictorial considerat prea sexy, in revista Rolling Stone. In incercarea de a se apara, Britney a declarat ulterior ca va ramane virgina pana la casatorie.


Se pare ca nu i-a iesit. Justin Timberlake a fost primul barbat din viata lui Britney. „Am crezut ca el este alesul”, a declarat Britney ulterior. Dar dupa 4 ani de relatie, cei doi si-au spus „Adio”.  Gurile rele spun ca Britney ar fi fost cea care a calcat stramb, iar cantecul lui Justin lansat imediat dupa despartire -  Cry Me a River – pare sa confirme acest lucru.

Recent, Justin a declarat in presa ca nu a mai vorbit cu Britney de mai bine de 10 ani.

Britney Spears & Jason Alexander


In 2004, Britney Spears a facut o mare nebunie, pe care probabil o regreta si in ziua de azi: s-a casatorit in Las Vegas cu iubitul ei din adolescenta, Jason Alexander. Nunta a avut loc la 5 dimineata, iar Britney a purtat la fericitul eveniment o sapca de baseball,  un tricou scurt negru si niste blugi uzati.

Inainte de ceremonie, cei doi au trecut mai intai pe la  Biroul de casatorii din Clark County, de unde si-au ridicat licenta de casatorie in valoare de 55 de dolari. Britney a venit la altar pe marsul nuptial, la bratul portarului de la hotel.
Casatoria a fost anulata dupa 55 de ore.

Britney Spears& Kevin Federline
In acelasi an in care s-a casatorit cu Jason Alexander, Britney a mai mers la altar inca o data. Dupa numai 3 luni de relatie, Britney si Kevin Federline au anuntat ca s-au logodit. Ca sa fie cu Britney, Federline si-a parasit iubita, actrita Sharr Jackson, care in acel moment era insarcinata cu cel de-al doilea copil al lor.


Dupa doi ani de relatie si doi copii, Britney si Federline au hotarat sa divorteze, la numai doua luni dupa nasterea celui de-al doilea copil. Dupa divort, a urmat o lupta lunga pentru obtinerea custodiei copiilor.

Britney Spears & Jason Trawick

In prezent, Britney are o relatie cu fostul ei impresar, Jason Trawick, care este cu 10 ani mai in varsta decat ea. Spre binele lor, relatia nu este atat de mediatizata pe cat erau cele din trecutul lui Britney. Tabloidele au scris ca Jason ar fi cerut-o in casatorie, insa Britney a negat zvonurile.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu