vineri, 17 iunie 2011

Natalie Portman a nascut un baietel

Natalie Portman a nascut primul sau copil. Conform People, frumoasa actrita din “Lebada Neagra” si logodnicul sau, Benjamin Millepied, au un baietel.
Natalie Portman a nascut un baietel
Momentan, nu au fost oferite alte detalii, nici macar numele pe care copilul il va purta. Portman a anuntat in decembrie 2010 logodna sa cu coregraful si faptul ca este insarcinata, dar a spus ca i se pare greu sa se pregateasca pentru venirea pe lume a micutului, din cauza faptului ca este extrem de superstitioasa.

Actrita a renuntat la dieta ei vegan( in plus fata de vegetarieni, cei care adopta acest stil, nu consuma nici lactate) sau orice alt tip de produs care ar putea proveni de la animale) si a devenit din nou vegetariana  pentru a fi sigura ca alimentatia ei nu va afecta sarcina. Ea  a mai spus imediat dupa ce a ramas insarcinata ca va renunta la cariera sa cinematografica inca de tanara pentru a-si dedica timpul familiei.

Din fericire pentru noi, actrita a reusit pana in acest moment sa faca niste roluri memorabile, ce nu ne vor lasa sa o uitam prea curand.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu