marți, 21 iunie 2011

Cea mai frumoasa femeie din SUA ar putea deveni Wonder Women! Afla cine este

Nicholas Winding Refn, regizorul celebrului film "Bronson", bazat pe faptele reale ale unuia dintre cei mai violenti criminali din istorie, a declara ca si-ar dori-o pe Christina Hendricks intr-un nou film "Wonder Woman
Cea mai frumoasa femeie din SUA ar putea deveni Wonder Women! Afla cine este
Aflat la o conferinte de presa pentru promovarea celui mai recent film al sau "Drive", regizorul a spus ca ar fi incantat de ideea de a face un astfel de film si de a lucra cu actrita din Mad Men. "Daca voi avea vreodata sansa sa fac un film despre Wonder Woman, Christina Hendricks va fi cea care o va juca."

Actrita a devenit deja centrul atentiei presei si a declara ca ar fi incantata de un astfel de rol: "Am auzit si eu zvonurile. Nu stiu daca acest proiect va incepe, dar eu una as accepta rolul. Am asteptat toata viata sa port acel costum. Ar fi o experienta foarte distractiva." a spus actrita invitata intr-un talk-show.

Christina Hendricks a devenit cunoscuta publicului cu rolul din serialul "Mad Men". De asemenea, formele ei voluptoase au transformat-o intr-una din cele mai sexy actrite, considerata o frumusete naturala.

Aceasta a aparut pe coperta editie americane a revistei Esquire din luna mai, dupa ce a ocupat primul loc in topul celor mai frumoase femei alcatuit pe baza voturilor femeilor din SUA. Ea a reusit sa le intreaca pe Adriana Lima, care a iesit pe locul 2 si Megan Fox, care a ocupat locul 3.  Probabil ca daca votau barbatii, clasamentul ar fi iesit cu totul altul.

Voi ce credeti, ar putea fi Christina Hendricks Wonder Woman?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu