luni, 13 iunie 2011

Al Pacino in centrul atentie la premiile Tony,a venit cu iubita cu 40 de ani mai tanara decat el

Al Pacino pare mai vesel ca niciodata si nu e de mirare de ce fotografii il surprind tot mai des cu zambetul pe buze. Marele actor al Hollywood-ului, in varsta de 70 de ani are o noua iubita, superba si tanara.
Al Pacino, in centrul atentiei la Premiile Tony : a venit cu iubita cu 40 de ani mai tanara!
Pacino a venit la Gala Premiilor Tony din New York insotit de iubita sa, Lucila Sola, o actrita de origine argentiniana. Lucila Sola, care are 31 de ani, a parut la fel de incantata de partenerul sau, cei doi fiind numai un zambet.

Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare de la Wilde Salome, a carei regie este semnata de Pacino. Chiar daca diferenta dintre ei este de 40 de ani, este de inteles de ce actorul inca are succes la femei mult mai tinere, fiind unul dintre cele mai sarmante personaje de la Hollywood chiar si la aceasta varsta.

Documentarul drama “Wilde Salome”, inspirat din controversata si interzisa piesa de teatru “Salome” de Oscar Wilde, e cel de-al treilea film regizat de actorul american. Al Pacino, care a spus despre acest film ca este cel mai personal proiect al sau din toate timpurile. Filmul a avut premiera mondiala in acest an la Festivalul de la Venetia.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu