vineri, 17 iunie 2011

De pe teren, pe covorul rosu: Sorana Cirstea, in competie cu Serena Williams si Maria Sharapova pentru cea mai reusita tinuta!

Starurile din tenis si-au dat ieri intalnire in Londra, acolo unde a avut loc petrecerea Pre-Wimbledon. Romanca Sorana Cirstea a petrecut alaturi de celebrele Serena Williams si Maria Sharapova. Peste doar cateva zile, jucatoarele de tenis se vor duela pe teren.
De pe teren, pe covorul rosu: Sorana Cirstea, in competie cu Serena Williams si Maria Sharapova pentru cea mai reusita tinuta!
Sorana Cirstea a mers la sigur si a ales combinatia alb negru. Romanca a purtat o rochie asimetrica, fara bretele si marcata in talie. Lungimea rochiei i-a pus perfect in valoare Soranei picioarele bine tonifiate. La capitolul accesorii, Sorana Cirstea s-a limitat la o pereche de pantofi negri, un ceas supradimensionat si bijuterii discrete.

Serena Williams a adoptat insa un stil complet diferit. Tenismena a ales o culoare tare, in contrast cu tenul ei. Serena a purtat o rochie verde de la Burberry, pe care a asortat-o cu niste sandale negre. Jucatoarea de tenis a renuntat complet la accesorii si si-a evidentiat machiajul cu ajutorul unui ruj roz.

Maria Sharapova a aratat perfect... de la gat in jos! Celebra tenismena a purtat o rochie rosie, Alexander McQueen, pe care a accesorizat-o cu bijuterii aurii, supradimensionate. Maria si-a completat tinuta cu o pereche de botine negre si cu un clutch in aceeasi nuanta. In ceea ce priveste machiajul, Sharapova a optat pentru un look natural, care nu putem spune ca a avantajat-o. Tenismena parea obosita, iar coafura neglijenta parea a fi facuta cu doua minute inainte sa iasa din casa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu