luni, 20 iunie 2011

Adevaratul motiv pentru care Megan Fox nu apare in “Transformers 3": Steven Spielberg a cerut sa fie data afara din proiect

Steven Spielberg a cerut in mod special ca Megan Fox sa fie concediata si sa nu mai apara in cel de al treilea film “Transformers"
Adevaratul motiv pentru care Megan Fox nu apare in  Transformers 3 : Steven Spielberg a cerut sa fie data afara din proiect


Starul de la Hollywood, care este producator executiv al filmelor “Transformers”, regizate de Michael Bay, a fost oripilat de comentariile actritei la adresa regizorului, pe care l-a asemanat cu Hitler, intr-un interviu acordat presei. Imediat dupa aceste comentarii, Megan Fox a fost inlocuita cu supermodelul de la Victoria’s Secret, Rosie Huntington-Whitley.

In momentul in care s-a luat aceasta decizie., Fox a sustinut ca a parasit celebra franciza pentru ca isi dorea sa gaseasca si alte oportunitati pentru cariera sa. Acum, cu doua saptamani inainte de lansarea oficiala a filmului “Transformers: Dark of the Moon”, regizorul Michael Bay a recunoscut adevaratul motiv pentru care frumoasa actrita a parasit seria: “Cu totii stiti acea declaratie despre asemanarea cu Hitler. Spielberg mi-a spus sa o concediez pe loc”.


Rolul din primele doua filme “Transformers” a transformat-o pe Megan Fox intr-una din cele mai sexy femei din lume si au facut-o cunoscuta peste noapte, in intreaga lume. Cu putin timp dupa ce a fost aleasa sa joace si in al treilea film, actrita a dat un interviu pentru revista Wonderland, unde l-a asemanat pe Michael Bay cu Hitler.


Nu a scapat nici ea de comentarii rautacioase din partea echipei de filmare, o parte din ei comentand ca jocul ei actoricesc seamana cu cel al unui star porno. Acestia au mai postat o scrisoare deschisa pe site-ul regizorului, spunand ca acesta nu se astepta la asa ceva din partea ei, el fiind cel care a crezut in ea si a garantat pentru aparitia ei in film.

De asemenea, scenaristul filmului a spus ca Megan Fox nu parea deloc interesata de a lucra atunci cand venea la filmari: “Parea o actrita care nu isi dorea acel rol, asa se comporta”.


Totusi, Michael Bay a spus ca nu este ranit de comentariile ei, ci doar dezamagit.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu