miercuri, 29 iunie 2011

Thalia este felicitata de vedete pentru nasterea bebelusului

Bebelusul Thaliei a ajuns acasa, luni, 27 iunie. Cantareata si-a exprimat emotia prin intermediul unei retele de socializare.
 Thalia este felicitata de vedete pentru nasterea bebelusului
Ce amestec intens de sentimente! Acum o luna mi-am pierdut mama, prietena, totul si azi, a ajuns acasa fiul meu Matteo, lumina, forta, speranta. Misterioase sunt drumurile vietii. Va multumesc tuturor ca nu m-ati lasat singura intr-o perioada atat de dificila. Va sunt foarte recunoscatoare”, a scris cantareata.

Sosirea acasa a nou-nascutului a fost incununata de binecuvantarile si urarile colegilor si prietenilor Talíei.

Actrita Itati Cantoral i-a trimis Thaliei urmatorul mesaj pe Twitter: „Cumatra, te iubesc! Ce fericire imensa sa aduci pe lume un copil!”.

Pe lista celebritatilor care impartasesc bucuria Thaliei se inscrie si Chantal Andere. Aceasta a postat pe Twitter urmatorul mesaj: „Felicitari frumoasei mele prietene, Thalia, pentru nasterea bebelusului sau!”.

Reprezentantul People en Espanol, Armando Correa, nu s-a lasat mai prejos si a felicitat-o pe interpreta pentru venirea pe lume a micutului.

„Bine ai venit Matthew Alejandro Mottola. Nascut pe 25 iunie 2011, la ora 11:48 dimineata. Felicitari Thaliei si lui Tommy!”.

Transmite-i si tu urarile tale!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu