miercuri, 29 iunie 2011

Shia LaBeouf a recunoscut ca avut o aventura cu Megan Fox

Shia LaBeouf si Megan Fox au format unul din cele mai populare cupluri de pe marile ecrane in primele doua filme Transformers, intre cei doi fiind o chimie foarte puternica. Daca de-a lungul anilor, toti se intrebau daca nu cumva ar fi ceva si in realitate intre ei, acum Shia LaBeouf a confirmat toate zvonurile.
Shia LaBeouf a recunoscut ca avut o aventura cu Megan Fox
Conform unui interviu dat de actor revistei Details,  Shia LaBeouf a marturisit ca relatia de pe marile ecrane dintre el si Megan Fox a mers si in afara platoului:

"Stai sase luni cu cineva de care se presupune ca esti atras si la fel si invers. In situatia de fata, nu am stiut sa separ munca de viata reala. Dar timpul petrecut cu Megan a fost ceva special si cred ca se vede chimia dintre noi pe ecrane."
Intrebat ce parere crede ca are sotul actritei, Brian Austin Green, despre acest lucru, Shia LaBeouf a parut mai mult decat stanjenit:

"Nu stiu, chiar nu stiu. Ce a fost a fost". In "Transformers 3", Megan Fox a fost inlocuita de Michael Bay cu fotomodelul Rosie Huntington-Whiteley, datorita comentariilor aduse la adresa regizorului, pe care l-a comparat cu Hitler. Nici Steven Spielberg nu a mai dorit-o in franciza.

Actorul a mai vorbit si despre fosta sa iubita, Carey Mulligan, cu care a avut o relatie de un an de zile, dupa ce s-au cunoscut pe platourile de filmare de la Wall-Street 2, insa s-au despartit anul trecut, in octombrie. El a spus ca inca o iubeste si ca este o persoana extraordinara.

Despre "Transformers 3", care se va lansa pe 1 iulie in Romania, Shia LaBeouf a spus ca este cel mai bun film 3D facut pana acum.





Sursa: Splash

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu