sâmbătă, 11 iunie 2011

Cine a 'stralucit' mai frumos in rochie de seara pe covorul rosu? FOTO

Patru celebritati au ales recent tinute stralucitoare pentru evenimente de gala: Kate Middleton, actuala ducesa de Cambridge, Gisele Bundchen, Camila Alves si Irina Shayk.
Cine a 'stralucit' mai frumos in rochie de seara pe covorul rosu? FOTO
Irina Shayk a ales o rochie de un negru stralucitor, fara maneci sau bretele, cu decolteu adanc la Russian Heritage Festival din New York, in seara de 9 iunie.

Gisele Bundchen a fost frumoasa balului la AFI Life Achievement Award, in onoarea lui Morgan Freeman, in Los Angeles, tot in seara de 9 iunie. Supermodelul in avrsta de 30 de ani a ales tot o  rochie stralucitoare, cu talia accentuata de o curea roz fuchsia. A purtat un clutch metalic si cercei cu diamante; a ales nuante naturale pentru machiaj, iar parul si l-a strans intr-o coada de cal.

Camila Alves, modelul brazilian in varsta de 29 de ani care a reusit sa-l faca tata de familie pe Matthew McConaughey, a ales la acelasi eveniment o rochie aurie, purtata cu un clutch auriu.
 
Kate Middleton, actuala ducesa de Cambridge, a ales si ea o tinuta stralucitoare la cina de gala data la Kensington Palace pentru un eveniment caritabil: 10th annual Absolute Return for Kids. Rochia ei a fost de la Penny Packham, purtata cu un clutch simplu si sandale LK Bennett.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu