marți, 14 iunie 2011

Anahi va din nou matusa! Sora ei e insarcinata pentru a doua oara

La scurt timp dupa celebrarea casatoriei cu Jorge D'alessio, Marichelo Puente, sora mai mare a lui Anahi, a anuntat ca asteapta un copil. Marichelo mai are o fetita dintr-o relatie anterioara, asa ca bebelusul va fi cel de-al doilea nepotel al lui Anahi.
Anahi va din nou matusa! Sora ei e insarcinata pentru a doua oara FOTO&VIDEO
Veste ca vor fi parinti i-a luat prin surprindere pe Jorge si pe Marichelo si amandoi au primit-o cu mari emotii. "Dumenzeu ne-a trimis acest dar", a declarat viitoarea mamica.

Sora lui Anahi vrea sa mearga la medic pentru a afla cu exactitate de cat timp e insarcinata; banuieste ca de doua saptamani.

Referitor la sexul copilului, ea a spus ca nu are nicio preferinta, dar ca fetitei ei i-ar placea sa aiba o surioara. Ea s-a gandit deja si la nume pentru copil.

"Daca va fi fetita, ma gandesc sa-i spun Renata, iar daca este baietel, mi-ar palcea s-al cheme Luciano", a spus Marichelo.

Fetita pe care ea o are deja e foarte indragita de intreaga familie si multi spun ca seamana bine cu Anahi, pe cand aceasta era fetita.

Viitorul tatic e foarte fericit, iar mai jos il poti admira dand un interviu despre asta, avand-o alaturi pe fetita lui Marichelo din relatia ei anterioara, fetita pe care o considera ca si a lui.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu