vineri, 17 iunie 2011

Vezi cum arata Dana Rogoz, Laura Cosoi si Majda nemachiate

Dana Rogoz, Laura Cosoi si Majda au raspuns provocarii echipei "Povestiri de noapte" de a se demachia in fata camerei de filmat. Este foarte rar cand celebritatile accepta sa faca acest lucru pentru ca de cele mai multe ori vor sa postreze imaginea absolut perfecta pe care o au in ochii publicului.
Trusa de machiaj este nelipsita din poseta oricarei doamne sau domnisoare, mai ales cand este vorba despre celebritati.

Tabloidele si paparazzi ne-au aratat insa de multe ori si fetele nevazute care se ascund in spatele trucurilor, cremelor, culorilor si pudrelor iar multe celebritati au fost criticate pentru look-ul lor natural.

Un nou episod spectaculos din procesul de demachiere a vedetelor a fost difuzat la "Povestiri de noapte". Am vazut pana acum modele si cantarete, acum e randul actritelor. Si avem trei artiste talentate, frumoase si foarte curajoase. Majda, Dana Rogoz si Laura Cosoi ne-au aratat cat de bine le sade lor fara retusuri si adaosuri cosmetice pe fata.

Laura Cosoi este una dintre putinele vedete de la noi care apare adesea nemachiata. Fie ca e la cumparaturi, fie ca iese in oras cu prietenele sau pur si simplu iese in parc cu Jazzi, tenul Laurei nu prezinta nici urma de produs cosmetic din categoria farduri. Si totusi, cum isi ingrijeste pielea?

Majda e si ea adepta machiajului natural sau chiar a machiajului inexistent. I s-a spus ca frumusetea ei exotica paleste in fata demachiantului, dar s-a dovedit ca nu e asa.

In colorata noastra lume mondena poate fi considerat un act de curaj sa apari nemachiata. Pentru ca apare la televizor inca de mica, de cand era la Abracadabra, Dana Rogoz stie cum sa foloseasca si sa isi dozeze machiajul. Nici ea nu este adepta make-up-ului exagerat.

Multe domnisoare din showbiz sunt cat se poate de atente cu imaginea lor publica. Unele nici n-ar concepe sa iasa din casa nemachiate de teama ca paparazzi sa nu le traga in poza. Nu este deloc cazul Majdei, Danei si Laurei.

Principiile lor legate de machiaj nu se schimba nici atunci cind vine vorba de barbati. Nu au nevoie de prafuri si creme artificiale pentru a arata bine pentru barbatii lor.

Cu toate astea, machiajul face parte din viata oricarui artist. Cele trei actrite stiu ca luminile, umbrele si nuantele unui make-up profesionist pot face o diferenta mare. Iar asta se vede si la celebritatile din afara.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu