marți, 14 iunie 2011

Nunti care au facut valva

Ziua nuntii trebuie sa fie unica, cea mai frumoasa din viata, asa ca mirii cu dare de mana nu se uita la bani. Evenimentul trebuie pus la punct in cele mai mici detalii, totul trebuie sa fie perfect iar mireasa, obligatoriu sa straluceasca.
Maria Marinescu si Frank Collin, Catalin Maruta si Andra, Cristina Spatar si Alin Ionescu sunt cateva  dintre cuplurile care au cheltuit mici averi pentru ziua nuntii, dar a meritat. Si dupa cativa ani de la importantul eveniment, oamenii vorbesc despre ei, despre tinute, invitati si bijuterii.
Maria Marinescu si Frank Colin si-au jurat credinta vesnica la Paris, intr-un castel superb, inchiriat de sotul miliardar special pentru fericitul eveniment. Cei doi au avut o nunta de lux, departe de ochii indiscreti ai presei. Mireasa a schimbat doua rochii. In prima parte a serii a avut o tinuta de printesa, iar dupa miezul noptii a ales sa se imbrace intr-o rochie clasica, semnata de Oscar de la Renta. Evenimenul a fost unul cu mare fast.  20 de mii de Euro au costat numai aranjamentele florale din crini imperiali. Cei aproape 200 de invitati s-au desfatat cu mancaruri alese si plimbari cu yahtul. Apropiatii cuplului spun ca nunta celor doi a costat in jur de 200 de mii de euro.
Intr-un decor de poveste s-au casatorit si Andra si Cataloin Maruta. La cununia lor religioasa au venit o multime d e vedete si aproape tot Targu Jiu, pentru ca la eveniment au participat peste 800 de invitati. Bucurosi, mirii si-au etalat fericirea in fatza lumii intregi.
Cristina Spatar si Alin Ionescu, un alt cuplu care a atras milioane de spectatori, nu s-au uitat la bani in ziua cea mare. Nunta lor a fost pregatita in cele mai mici detalii. Mireasa a fost in permanenta pazita de bodyguarzi care nu o scapau din ochi. Asta poate si pentru ca bijuteriile cu diamante pe care le purta valorau peste un milion de euro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu