joi, 30 iunie 2011

Gwyneth Paltrow, actrita mereu in forma: se trezeste la 4.30 pentru a face sport. 5 lucruri pe care nu le stiai despre ea

Paltrow, in varsta de 38 de ani si mama a doi copii a pozat topless pentru suplimentul de bijuterii al revistei Vanity Fair.
Gwyneth Paltrow, actrita mereu in forma: se trezeste la 4.30 pentru a face sport. 5 lucruri pe care nu le stiai despre ea
Actrita a purtat doar o pereche de dresuri plasa si cercei, inele si un colier Louis Vuitton. Gwyneth a ales o coafura simpla, cu parul prins, iar machiajul a fost natural, accentuand doar ochii actritei.


Gwyneth Paltrow, care se trezeste de obicei la ora 4:30 a.m. pentru a face sport, este faimoasa pentru pasiunea sa pentru yoga si un stil sanatos de alimentatie.


"Nu sunt deloc o persoana matinala. Este doar ambitie, sunt foarte stricta cu mine insami. Cand fac sport sase zile pe saptamana si mananc sanatos, ma simt mai bine, a declarat recent actrita.





Gwyneth Paltrow este casatorita cu Chris Martin, solistul trupei Coldplay, cu care are doi copii.




Actrita, care are in palmares filme precum "Omul de otel/ Iron Man", s-a facut remarcata pentru rolurile din filmele "Talentatul domn Ripley" (1999), "Dovada" (2005) si "Valentino" (2008) si a castigat un premiu Oscar pentru rolul din "Shakespeare indragostit".




In 1996, a fost logodita timp de 6 luni cu Brad Pitt. A rupt relatia pentru ca spune ea nu era gata de casatorie.

Vorbeste fluent spaniola si fraceza pe langa engleza.



A declarat ca o invidiaza pe Beyonce pentru ca arata mult prea bine.



Este adepta unei diete macrobiotice cu continut redus de grasimi, continut ridicat de fibre, predominant vegetariana, punand accentul pe cereale integrale si legume


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu