luni, 13 iunie 2011

Michelle Obama, fan al brandurilor ieftine - intr-o rochie la reduceri, de 30 de dolari!

Michelle Obama demonstreaza ca poti sa fii stilata si fara sa dai mii de euro pe un obiect vestimentar. Prima doamna a Americii a iesit in public intr-o rochie de la Gap, care se gaseste la reduceri la 29.99 de dolari. Si nu este singura femeie influenta din lume care se imbraca de la branduri populare: Kate Middleton s-a afisat prima oara dupa nunta regala intr-o rochita Zara.
Michelle Obama, fan al brandurilor ieftine - intr-o rochie la reduceri, de 30 de dolari!
Nu este pentru prima oara cand Michelle Obama se imbraca de la branduri ieftine. La un pranz in compania lui Nancy Reagan s-a imbracat intr-un tricou de 10 dolari si un pulover cu modele florale, de 25 de dolari, ambele de la Gap.

Michelle Obama a preferat o tinuta ieftina si pentru aparitia in The Today Show, unde a purtat o rochie H&M, de 34.95 de dolari.

Sotia printului William, Kate Middleton este si ea fan al brandurilor populare. La prima aparitie dupa nunta regala, s-a afisat intr-o rochie Zara, de 70 de euro.

La intalnirea oficiala dintre cele doua doamne extrem de influente, criticii de moda au dat verdictul ca ducesa de Cambridge s-a prezentat mai bine decat Michelle Obama.
Catherine a ales sa mearga in continuare pe stilul clasic, dar totodata in tendinte, cu care a avut succes pana acum. Ea a purtat o rochie nude, in combinatie cu un clutch negru si cu o pereche de pantofi negri, simpli. A aratat senzational, parerea noastra, mai ales datorita bronzului perfect obtinut in "saptamana de miere".

Michelle Obama, pe de alta parte, a purtat o tinuta mai colorata - o rochie albastra cu detalii florale, un bolero roz si o pereche de sandale gri. Din nefericire, rochia vaporoasa i-a cam dat batai de cap din cauza vantului de afara - prima doamna a Americii era cat pe ce sa ramana goala in fata fotografului.
Chiar daca poarta si haine ieftine, asta nu inseamna ca Michelle ocoleste marii designeri.
Prima sa aparitie la Casa Alba este de neuitat – intr-o rochie alba, cu un singur umar semnata Jason Wu.
 
 
Adesea este vazuta purtand haine ale unor designeri precum Calvin Klein, Oscar de la Renta, Isabel Toledo, Narciso Rodriguez sau Maria Pinto.
De multe ori presa a criticat-o pe prima doamna a Americii ca se preocupa mai mult de moda decat de treburi serioase.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu