vineri, 17 iunie 2011

Anne Hathaway se transforma in cea mai sexy Catwoman pentru "The Dark Knight Rises"

Anne Hathaway i-a surprins pe toti cei prezenti pe platourile de filmare de la "The Dark Knight Rises". Actrita se straduieste din plin sa scoata la supragata latura sa feminina, ea fiind cea care o va juca pe Catwoman in cea mai noua productie Batman.

"The Dark Knight Rises", unul din cele mai asteptate filme, nu va putea fi vazut mai devreme de 2012. Insa filmarile sunt in plina desfasurare, sursele declarand ca Hathaway si-a luat rolul foarte in serios, incercand sa evidentieze cat mai mult latura de felina care este in orice femeie. "Totul este schimbat la ea, incepand cu aspectul fizic, ochii, miscarile corpului. Acest rol a facut-o sa se redescopere, este o femeie extrem de sexy si puternica" a spus o sursa pentru hollywoodlife.com

Dupa ce prestatia sa ca prezentator al Galei de decernare a Premiilor Oscar din 2011,a fost considerata un dezastru, la fel si cea a colegului ei, James Franco, multa lume a inceput sa o considere antipatica. Dar acest lucru s-ar putea schimba radical dupa ce isi va face aparitia in costumul de Catwoman.

Aceeasi sursa a mai declarat cat de uimita a fost echipa cand a inceput filmarile: "Anne a reusit sa se transforme incredibil pentru acest rol, parca nu e aceeasi persoana. Este cea mai buna alegere pe care o puteau face producatorii pentru acest rol. Nimeni nu se astepta la o transformare atat de drastica."

Anne Hathaway va juca alaturi de nume mari ca: Christian Bale, Joseph Gordon Lewitt, Tom Hardy, Marion Cotillard, Gary Oldman, Morgan Freeman si Michael Caine. Regia va fi semnata tot de Christopher Nolan, cel care a mai regizat "The Dark Knight" sau "Inception."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu