marți, 14 iunie 2011

Demi Lovato si mama ei au tatuaje identice

Dianna Hart De La Garza, mama lui Demi Lovato, a trebuit sa se interneze si ea la o clinica de reabilitare, pentru a-si rezolva propriile probleme. Asta s-a intamplat la scurt timp dupa ce fiica ei a fost externata. Acum se simte bine si si-a facut un tatuaj identic cu cel al fiicei sale.
Demi Lovato si mama ei au tatuaje identice
Un apropiat al familiei a vorbit despre asta recent. "A fost un an foarte dificil pentru Demi, iar mama ei a fost principalul ei sprijin in aceasta perioada. Neajunsurile celebritaii au afectat, se pare, intreaga familie, iar dupa ce Demi si-a revenit, mama ei a decis ca e timpul sa se interneze si ea, pentru a se ocupa de propriile ei probleme", a spus acesta.

Mama lui Demi a terminat deja tratamentul si se afla acum impreuna cu familia. Artista a marturisit ca fost extrem de surprinsa cand a aflat ca mama ei si-a facut si ea un tatuaj identic cu al ei.

Este vorba despre cuvintele "Stay Strong", care sa le reaminteasca prin ce-au trecut si sa le dea energie. "Mama a vrut sa-mi arate ca e mandra de mine, de faptul ca am cautat ajutor si am vrut sa-mi schimb viata. O iubesc enorm", a scris Demi pe contul ei de Twitter.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu